Tekniikkatorstai – 30. sirkka-neule

SIRKKA-NEULE suljetussa neuleessa

Ihastuttava Sirkka-neule on kerännyt valtavasti suosiota etenkin sukkakuviona. Ja miksi ei! Neuleen malli on helposti ulkoa opittavissa, työ etenee reippaasti, tuloksena on kauniin ilmavaa neuletta ja kuvio on valtavan kaunis.

Mallikerta 6 silmukkaa ja 8 kerrosta.

Lue lisää

10 vastausta artikkeliin “Tekniikkatorstai – 30. sirkka-neule”

 1. Hei aivan ihana kuvio. olen nyt tehnyt yhdet sukat tällä ohjeella ja niin kauniit. Olisin vielä kysynyt jos kutoisin tätä tasona niin miten sen tekisin. Kiitos etukäteen
  Saga

 2. Ihanan näköinen neule , mutta en osaa ollenkaan ohjeista lukea miten edetään. Toivoisinkin ennemmän videoita neuleisiin liittyen, silloin neulominen sujuu kyllä. Tästäkin jos oisi video…

  1. Hei! Kaikki oppivat eri tavoin – toiset lukemalla, toiset katsomalla, jotkut kuulemalla ja jotkut vierestä ohjaten. Näiden ohjeiden teosta on valitettavasti jo niin kauan (useampi vuosi), että silloin kuvat ja kirjalliset ohjeet olivat vahvasti pinnalla. Nämä haluttiin myös samanaikaisesti julkaista täällä sivuilla ja Facebook-julkaisuina sekä tallentaa Facebook-sivuille kansiona. Videoita on tosi työlästä tehdä, editoida ja tallentaa sopivan pieneksi tiedostoksi kuitenkin riittävällä kuvanlaadulla. Ehkä me vielä joskus intoudutaan tekemään uusia neuleopetuksia ja silloin niitä voisi kuvata – julkaisut menisivät varmaan sitten Youtube-tilille tai vastaavalle. Kiitos palautteesta!

 3. Tätä Sirkka-neuletta ihailin. Haluan liittyä kirjeen tilaajaksi ja silloin varmaankin voin lukea myös aikaisempia kirjeitä ja/tai ohjeita.

  1. Hei!
   Lisäsin sinut sähköpostikirjeemme vastaanottajiin – varsinaisesti uutiskirjeessä ei kyllä uusia ohjeita ole. Aikaisempia ohjeita löydät blogisivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
Instagram